Tietoa meistä

Tällä sivulla kerrotaan hieman yrityksestämme, sen toiminta-ajatuksesta ja tavoitteista. Jätä meille viesti

tutustu meihin

Lentotyötä hämeenlinnasta


K

Mitä teemme?

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille henkilöille laadukkaita ja joustavia lentopalveluita koko Suomen alueella. Pääpaikkamme sijaitsee Hämeenlinnassa, joten helikopterimme ovat nopeasti ja varmasti siellä, missä niitä tarvitaan. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin ja kerromme, kuinka voimme palvella juuri sinua.
K

kenelle

Palvelemme muun muassa sähköverkkoyhtiöitä, metsänomistajia, pelastuslaitoksia ja kaikkia, jotka tarvitsevat helikopterilla suoritettavia nosto- ja kuljetuspalveluita. Raskaan työn vastapainoksi tarjoamme  tietenkin myös hiukan huveja kuten erilaisia yleisölentopalveluita tapahtumissa ja polttareissa.

K

TOIMINTA

Kunnia-asianamme on, että hoidamme työt alusta loppuun ammattitaitoisesti, reilusti ja hyvällä mielellä. Meillä on Suomen parhaat lentäjät, joten haluamme, että meillä on myös Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Voit lukea lisää tarjoamistamme palveluista täältä tai tutustua referensseihimme.

K

YHTEISTYÖ

Teemme tiivistä yhteistyötä ruotsalaisen Heliair Swedenin kanssa, jolla on yli 15 vuoden kokemus vaativista lentotöistä Ruotsissa. Heliair Swedenin kymmennen helikopterin kalusto takaa sen, että  voimme tarjota sinulle juuri oikeanlaisen koneen käyttöösi. Tutustu kalustoon tarkemmin klikkaamalla tästä.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN

LENNETÄÄN YHDESSÄ


Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 0400 511 213, sähköpostilla jp@heliairfinland.fi tai jättämällä viesti alla olevalla lomakkeella. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin niin pian kuin mahdollista.

1 + 15 =

© HELIAIR FINLAND
Design by Breezy

YHTEYSTIEDOT

Puh. 0400 511 213
jp@heliairfinland.fi

Heliair Finland - Suomen hyväntuulisin lentotyöyritys.