Palvelut

Tältä sivulta voit tutustua tarjoamiimme palveluihin. Voit myös jättää esimerkiksi tarjouspyynnön sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella. lue lisää
K

Voimalinjojen tarkistus ja huolto

Tarjoamme kattavasti sähkö- ja voimalinjojen ylläpitoon ja huoltoon liittyviä palveluita kuten linjojen tarkastuksia sekä myrsky- ja lumikuormalentoja. Sijaintimme Hämeenlinnassa Salpausselän pohjoispuolella takaa sen, että pysymme toimintakykyisinä myös silloin, kun rannikoilla myrskyää ja lentämään ei pääse. Olemme myös valmiiksi lähellä niitä alueita, joilla sähköverkko on haavoittuvin.

K

Metsien lannoituspalvelut

Kotimaisen hyvälaatuisen puun kysyntä on kasvussa, kiitos alan isojen investointien. Jotta metsä voi hyvin ja tuottaa laadukasta puuta, sille kannattaa tarjota kasvuneväitä eli lannoittaa. Lannoitus on sijoitus tulevaisuuteen ja myös ympäristöteko: kun metsä kasvaa hyvin, se toimii myös hiilinieluna. Tarjoamme lannoituspalveluita yksityisille metsänomistajille, metsäyhtiöille ja metsänhoitoyhdistyksille.
K

Nosto- ja kuljetuspalvelut

Raskas taakka maassa ja ylös pitäisi saada, mutta kuinka tehdä se turvallisesti? Helikopterilla tietysti! Helikopterilla onnistuu mitä erilaisimpien asioiden nostaminen ja kuljettaminen melkein mihin tahansa. Olitpa tekemässä radiomastoa tai rakentamassa kesämökkiä saaristoon tiettömän taipaleen taakse, helikopteri avustaa vaativissa kuljetus- ja nostotöissä. Enimmillään tarjoamme nostovoimaa 1750 kiloon asti.

K

Metsäpalojen sammutus

Kun missä tahansa palaa, nopea toiminta on  ensisijaisen tärkeää. Metsäpalojen sammutuksessa helikopteri tarjoaa nopean,  turvallisen ja ennen kaikkea kustannustehokkaan avun. Autamme pelastuslaitoksia turvaamaan ja suojaamaan arvokasta omaisuutta ja ihmishenkiä luotettavasti ja ripeästi vankalla kokemuksella. Ota yhteyttä meihin esimerkiksi alla olevalla  yhteydenottolomakkeella niin kerromme asiasta lisää.

K

Erilaiset yleisölentopalvelut

Helikopteri nostaa tapahtuman kuin tapahtuman tunnelman vähän korkeammalle: pääset nauttimaan elämyksestä, joka jää taatusti mieleen! Tuotamme yleisölentopalveluita erilaisiin tapahtumiin Suomessa. Helikopterilla pääset luotettavasti perille ajoissa ja saat tapahtumasta enemmän irti. Esimerkiksi Jyväskylässä Suomen MM-rallissa olemme lennättäneet yli 500 asiakasta vuodesta 2013 asti erikoiskokeelta toiselle.

K

Muut lisäpalvelut, kysy tarjous

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös muita helikopteri-lentotyöpalveluita. Olit sitten pieni tai suuri yritys, julkisen sektorin toimija tai yksityinen henkilö, olemme halukkaita tekemään kanssasi yhteistyötä. Joten, jos olet kiinnostunut kuulemaan, miten voimme auttaa juuri sinua, ole rohkeasti yhteydessä meihin puhelimitse, sähköpostilla tai hyödyntämällä yhteydenotto-sivulta löytyvää palautelomaketta.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN

LENNETÄÄN YHDESSÄ


Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 0400 511 213, sähköpostilla jp@heliairfinland.fi tai jättämällä viesti alla olevalla lomakkeella. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin niin pian kuin mahdollista.

15 + 12 =

© HELIAIR FINLAND
Design by Breezy

YHTEYSTIEDOT

Puh. 0400 511 213
jp@heliairfinland.fi

Heliair Finland - Suomen hyväntuulisin lentotyöyritys.